Nyt olen jäänyt ehdottomasti koukkuun tähän bloggailuun. Joka päivä pitää käydä katsomassa kuinka monta kävijää blogissani on käynyt. Ihme ja kumma, kävijämäärälaskuriin kertyy muitakin käyntejä kuin omani. Kiitos siis teille!

Laihdutus alkaa ajatuksissa. Ostin uusimman KG-lehden ja siinä taas kerran painotettiin, että ei laihdutus, kyllä terveet elämäntavat. Siinä ohessa turhat kilot lähtevät. Mikä kumma siinä terveellisessä ruokavaliossa on niin vaikeaa? Kasvisten ja marjojen syönti. Kun ei ole tottunut niitä syömään niin alku on hankalaa. Makeiden syönti myös tietysti pois. Pitää siirtyä karkkipäivään kerran viikossa aivan kuten lapsena. Tosin lapsena karkkipäivä taisi olla ennemmin hampaiden hyvinvoinnin takia. Jos pikkuhiljaa nyt yrittäisi vähentää makean syöntiä.

Nyt on neulebuumi vallannut meidänkin talon ihan totaalisesti. Uusia ideoita tulee selattua ja laitettua jonotuslistalle odottamaan vuoroaan. Tällähetkellä työn alla lapsen palmikkopusero (Moda 4/2007), josta ei ole kuin saumat ompelematta ja kaulus neulomatta. Lisäksi tekeillä virkattu kassi poppana kuteesta. Idea ihan omasta päästä. Kassiin on tulossa ihanat pyöreät sangat. Lukunuttu on pitkänajanprojekti. Aloitettu joskus viime syksynä. Sitä on kiva neuloa telkkua katsoessa, sillä se on ihan joustinneuletta. Enää puuttuu noin 20 cm, sekä hihansuiden pitsit. Lisäksi tehtynä on uusimmasta Novita-lehdestä otetun ohjeen mukaan tehty toinen lovikkatumppu Huopasesta. Toinen vielä tekemättä. Lapsille pitäisi alkaa myös tekemään syksyksi kintaita sekä villasukkia. Ei muutamat villasukat olisi pahitteeksi itsellekkään eikä miehelle. Lisäksi olen varannut Rustika lankaa Novitan nettisivuilta bongattua villatakkia varten.53_pop_up.jpg Tässä siis seuraava suurempi projekti.